Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο κύριος Μπομπίνας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα καλά παιδάκια που του δείχνουν εμπιστοσύνη και επισκέπτονται το blog του. Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα και τα διαβάζω με περίσσια χαρά, ειδικά αυτά που με κάνουν να διορθώνομαι. Οι απόψεις σας για τις ταινίες είναι εξίσου σημαντικές και θα χαρώ να δω και κάποιες διαφωνίες. Ότι γίνεται εδώ είναι καθαρά για την διασκέδασή μας. Tο blog είναι ένας παράλληλος κόσμος βγαλμένος από την φαντασία μας οπού υπάρχουν μόνο ήρωες ταινιών και δημιουργοί.
Κάθε βράδυ ακαταπόνητα και αγόγγυστα προσπαθώ να κάνω μια καταχώριση. Κάποιες φορές το πετυχαίνω και κάποιες όχι. Μερικές φορές κάνω και 2 ή 3 την ημέρα!!!
Να είστε καλά παιδιά λοιπόν, να τρώτε όλο σας το φαΐ, να διαβάζετε τα μαθήματά σας και να βλέπετε ταινίες.
 Δεχόμαστε και παραγγελιές! Δηλαδή όποιος θέλει να μάθει για μια ταινία, για κάτι που σχετίζεται με αυτή ή ακόμα και για κάποιον ηθοποιό ή σκηνοθέτη μπορεί να ρωτάει. Ο Κύριος Μπομπίνας είναι εδώ για να σας λύσει - αν μπορεί - οποιαδήποτε απορία.

Μετά τιμής......Κος Λάκης.


1 σχόλιο:

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΒΕΡ ΕΝΤ ΕΒΕΡ ΕΝΤ ΕΒΕΡ!!! (51-100)

Εδώ συνεχίζουμε το ταξίδι μας στις τηλεοπτικές αναμνήσεις. Είναι οι υπόλοιπες 50 από τις 100 αγαπημένες σειρές του κου Λάκη. Επαναλαμβάν...