Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΑΘΑΝΑΤΟΙ 


Immortals (2011) ΗΠΑ, 110'



Director: 

Tarsem Singh.

Από όπου και να πιάσεις την νέα ταινία του Ινδού Tarsem Singh βρωμάει. Η ιστορία είναι ένα αμάλγαμα διαστρεβλωμένης μυθολογίας και μπερδεμένης ηρωικής φαντασίας. Ο Θησέας εναντίον του Υπερίωνα για ένα τόξο, της Ηπείρου λέει, πανίσχυρο σε μια Ελλάδα που θυμίζει Ινδική έρημο. Και εντάξει, θα μου πείτε, αν έχει χαβαλέ και είναι ψυχαγωγικό δεν μας χαλάει. Εμ, έλα όμως που είναι βαρετό, κενό και εν τέλει αστείο- με την κακή έννοια!!!
Πραγματικά δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον. Η σκηνοθεσία είναι η γνωστή φαντεζίστικη που χαρακτηρίζει τον σκηνοθέτη. Οι χαρακτήρες απλά δεν υπάρχουν, οι ατάκες είναι γελοίες και το αποτέλεσμα αφόρητα κιτς. Είχα καιρό να νιώσω κατάθλιψη με ταινία! Μέχρι και το 3D ήταν μέτριο!
Μακριά και αγαπημένοι, που λένε. Αν τώρα θέλετε να το δείτε και στο σπίτι....κλάψτα...Οποιαδήποτε δύναμη έχει η μεγάλη οθόνη, υποτίθεται, θα χαθεί. Δεν την πάλεψα μιλάμε. Βάζει  σοβαρή υποψηφιότητα για την χειρότερη της χρονιάς. Φτου κακά!

ΜΠΟΜΠΙΝΟΜΕΤΡΟ         1 στα 10

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΑΤΕ?      Στους εφιάλτες μου... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΒΕΡ ΕΝΤ ΕΒΕΡ ΕΝΤ ΕΒΕΡ!!! (51-100)

Εδώ συνεχίζουμε το ταξίδι μας στις τηλεοπτικές αναμνήσεις. Είναι οι υπόλοιπες 50 από τις 100 αγαπημένες σειρές του κου Λάκη. Επαναλαμβάν...