Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΟΜΠΙΝΑ

Αγαπητά μου παιδιά, η ζωή ενός Μπομπίνα είναι σκληρή. Κάθισα μέσα στις γιορτές και έβγαλα τα ματάκια μου για χάρη σας. Τα ήθελε βέβαια και ο κώλος μου! Η ουσία είναι ότι σας  παρουσιάζω όλες τις ταινίες σε ένα γιορτινό μπουκετάκι. Καλή χρονιά!!!! Ότι επιθυμείτε να το πάθετε!!!!



ΦΕΥΓΩ ( PARTIR ) Γαλλία, 2009.



90'  color      

Αισθηματικό Δράμα
















Σαρανταπεντάρα, γυναίκα μεγαλογιατρού, πεθαίνει από την πλήξη. Ο γάμος της είναι σε αδιέξοδο και τα φτιάχνει με έναν εργάτη που συντηρεί την σπιταρόνα της! Ο άντρας της θα κάνει τα πάντα να την πάρει πίσω με το στανιό. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε;


"Μικρό" αισθηματοκοινωνικό δράμα, που μας δείχνει μια αρκετά συνηθισμένη ιστορία, με κάποιο γούστο είναι αλήθεια. Τα γαλλικά της Κρίστιν Σκοτ Τόμας είναι αρκετά καλά, και η ερμηνεία της επαρκής. Ο Σερζί Λόπεζ παρόλο που είναι πολύ καλός ηθοποιός δεν κάνει τίποτα σπουδαίο. Αντίθετα ο Ιβάν Ατάλ, που υποδύεται τον απατημένο σύζυγο, είναι ο καλύτερος αυτού του κλασσικού ερωτικού τριγώνου. Η ιστορία ποτέ δεν μας εκπλήσσει στο παραμικρό, παρόλα αυτά είναι ένα φιλμ που παρακολουθείται ευχάριστα. Στο τέλος δεν μένει και τίποτα. Θα μπορούσε να ήταν ένα επεισόδιο της "Ανατομίας ενός εγκλήματος".

Μην προσφέροντας τίποτα καινούργιο ή συνταρακτικό, η ταινία καταφέρνει να σε εκνευρίσει προς το τέλος, όταν ανακαλύπτεις ότι αυτό ήταν όλο. Κάτι θα λέει στο dvd, αλλά περισσότερο για γυναικείο μεσήλικο κοινό. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ         **

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΑΤΕ??        Mais non!!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ         Κοίτα την τελευταία παράγραφο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΒΕΡ ΕΝΤ ΕΒΕΡ ΕΝΤ ΕΒΕΡ!!! (51-100)

Εδώ συνεχίζουμε το ταξίδι μας στις τηλεοπτικές αναμνήσεις. Είναι οι υπόλοιπες 50 από τις 100 αγαπημένες σειρές του κου Λάκη. Επαναλαμβάν...